سبزگون زنگان

محیط زیست جهانی

 

پروبیوتیک‌ها موجب افزایش سلامتی و طول عمر انسان می‌شود

علاوه بر مواد لبنی که در ایران باکتری‌های پروبیوتیک به آن اضافه شده است، می‌توان به مواد غذایی چون نوشیدنی‌ها،غلات، نان، کیک، ماکارونی، انواع فرآورده‌های ذرت، سویا، انواع آب میوه‌ها، اسنک‌ها و تنقلات از جمله پفک نیز پروبیوتیک‌ها را اضافه کرد.
پروبیوتیک ها باکتری هایی هستند که در بدن موجودات زنده از جمله انسان، دام، ماهی‌ها و پرندگان زندگی می‌کنند و باکتری‌هایی هستند که محل اصلی زندگی آن ها در روده موجودات زنده و از جمله انسان است و خواص سلامت بخش برای میزبان دارند.
پروبیوتیک ها مانع از افزایش باکتری‌های مضر در بدن که موجب بیماری شده و ترکیبات سمی دارند، می‌شوند و موجب نشاط و سلامتی و کاهش بیماری‌های سخت از جمله بیماری‌های عفونی و نیز افزایش طول عمر در میزبان خود می‌شوند.
رویکردی که ایجاد شد این بود که این باکتری‌های مفید بوسیله غذا به بدن انسان رسانده شوند تا تعدادشان در بدن زیاد شود و سلامتی پایه بیشتر شود و
  از جمله فرآورده‌های غذایی که این باکتری‌ها را به آن ها اضافه کرده‌اند لبنیات بوده است.
ماست پروبیوتیک از پرطرفدارترین فرآورده‌ها در دنیا محسوب می‌شود و علت اینکه فرآورده‌های لبنی برای افزودن پروبیوتیک ها مناسب‌تر هستند این است که اولا محصولاتی که پروبیوتیک باید به آن ها اضافه شود باید خودشان پایه سلامت بخش داشته باشند و لبنیات به طور طبیعی خود سلامت بخش هستند و دیگر اینکه طیف وسیعی از مردم آن را به صورت مستمر مصرف کنند و جزء رژیم بلند مدت آنها باشد که لبنیات و از جمله ماست این شرایط را دارند و به همین دلیل اولین انتخاب برای افزودن پروبیوتیک‌ها بودند.

   + کورش پورزند ; ٩:٥٩ ‎ق.ظ ; دوشنبه ٩ اسفند ۱۳۸٩
comment نظرات ()