سبزگون زنگان

محیط زیست جهانی

 

خاصیت ضد‌سرطان چاي

آنتی‌اکسیدان موجود در این نوشیدنی مفید يك نوع خاصيت ضدسرطان به شمار مي رود. همچنين چاي موجب افزايش طول عمر و کاهش چین و چروک پوست مي گردد. چای به دلیل داشتن ترکیبات فلوئور، نوعی دهان‌شویه گیاهی موثر در جهت استحکام دندان‌ها است و این خاصيت در صورتی است که به‌همراه چای از قند و یا سایر شیرینی‌جات استفاده نشود. همچنین خاصیت ضدباکتری چای از دیگر خواص قابل توجه در راستاي جلوگيري از ابتلا به انواع عفونت‌های دهان و دندان است. تئوبرومین موجود در چای عامل افزاینده ادرار بدن است و این موضوع در افرادی که دارای مشکل کلیه هستند موجب تحلیل سنگ کلیه می‌شود.

ترکیب اگزالات چای عامل تشکیل‌دهنده سنگ‌های کلیه است و این خاصیت در چای پررنگ تشدید می‌شود. منع مصرف چای در افراد مبتلا به آسم، بیماران قلبی و افراد دارای مشکلات عصبی ناشی از ترکیبات نئوفیلین آن است و نئوفیلین موجود در چای با تحریک سیستم عصبی موجب بی‌خوابی، لرزش دست‌ها، تپش قلب و افزایش فشار‌خون می‌شود. ترکیبات نئوفیلین چای موجب باز شدن مجاری تنفسی و ترشح خلط می‌شود. مصرف سه لیوان چای کم رنگ در روز موجب بهره‌مندی از خواص آن است.

   + کورش پورزند ; ٩:۳٠ ‎ق.ظ ; سه‌شنبه ۱٩ بهمن ۱۳۸٩
comment نظرات ()